GW Arbetsmarknad

GW Arbetsmarknad är ett mycket omfattande ärendehanteringssystem för kommunala arbetsmarknadsverksamheter. Det används idag av flera kommuner i landet, däribland Göteborg, Nacka och Hässleholm. Systemet hanterar information om personer inskrivna i arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Väl utbyggda funktioner för uppföljning till uppdragsgivare finns. GW Arbetsmarknad består av huvudmodulerna Person, Arbetsplats och Närvaro/Frånvaro. GW Arbetsmarknad utvecklas kontinuerligt med utgångspunkt från de önskemål och förslag som kommer in från användarna.


Startsidan
Exempel på tilläggsmoduler som kan kopplas in efter behov är koppling till kommunens befolkningsdatabas, webmodul för extern åtkomst av rapport- och statistikfunktioner, närvaro- och frånvarouppföljning, aktiva wordmallar.


GW Arbetsmarknad utgör basen i en programfamilj, som även omfattar moduler för närvarouppföljning i verksamheter för arbetslösa, samt tilläggsmoduler för koppling till kommunens befolkningsdatabas och web-modul för att möjliggöra extern åtkomst till rapport- och statistikfunktioner

Personmodulen, detaljbild

GW Arbetsmarknad utvecklas kontinuerligt med utgångspunkt från de önskemål och förslag som kommer in från användarna.

Systemet uppdateras normalt två gånger per år, i en vår- respektive höstrelease.

För mer information, kontakta Per Odell, 070-749 04 32, PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBlci5vZGVsbEB5b25nbG9naWMuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+cGVyLm9kZWxsQHlvbmdsb2dpYy5zZTwvYT4=


GW Arbetsmarknad utvecklas kontinuerligt med utgångspunkt från de önskemål och förslag som kommer in från användarna. Ett viktigt forum för att diskutera utvecklingen är det årliga användarmötet. Systemet uppdateras normalt två gånger per år, i en vår- respektive höstrelease.

Wordmallar

Till GW Arbetsmarknad kan man enkelt koppla egna Wordmallar som hämtar sina personuppgifter ur databasen. Vi kallar lösningen "Aktiva mallar". De aktiva mallarna kan användas för brev, praktikbekräftelser, kallelser till kursstart osv. Mallarna kan användas för en viss person, eller för ett urval av personer, t ex alla som deltar i en viss aktivitet.

Utbildningar

GW Arbetsmarknad är ett effektivt verksamhetssystem med enkla och självklara funktioner. För att ge ytterligare stöd vid användningen av systemet erbjuder vi utbildning av användarna.

Vid driftsättning av systemet planerar vi alltid in utbildning på plats hos kunden. Vi anpassar utbildningspassen utifrån behörighetsnivå och arbetsuppgifter. Vid behov kan vi även bistå med enskild handledning för användare med särskilda behov. Utbildningarna anpassas alltid utifrån verksamhetens rutiner.

Allt eftersom systemet utvecklas och nya användare tillkommer i verksamheterna håller vi repetitionspass för dem som behöver en uppfräschning och uppsamlingspass för nytillkomna medarbetare.

Exempel på innehållet i våra utbildningar är Nybörjare – behörighet 1, Nybörjare – behörighet 3, Statistik och Systemadministration.

Utbildning sker på plats hos kunden.

För att boka utbildning kontakta Per Odell, PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBlci5vZGVsbEB5b25nbG9naWMuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+cGVyLm9kZWxsQHlvbmdsb2dpYy5zZTwvYT4=

Konsulttjänster

Med hjälp av den samlade kompetensen hos oss på YongLogic kan vi erbjuda konsulttjänster inom:

  • projektledning vid driftsättning av GW Arbetsmarknad
  • rådgivning för att kunden ska kunna utnyttja GW Arbetsmarknad på bästa sätt

Användarstöd

För senaste versionen av handboken e-posta till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnN1cHBvcnRAeW9uZ2xvZ2ljLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPnN1cHBvcnRAeW9uZ2xvZ2ljLnNlPC9hPg==
Har du kört fast? Kontakta då i första hand systemansvarig på din arbetsplats. Systemansvarig kan kontakta YongLogic direkt. Som användare kan du också kontakta YongLogic om du inte kan få hjälp av systemadministratören.

E-post

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnN1cHBvcnRAeW9uZ2xvZ2ljLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPnN1cHBvcnRAeW9uZ2xvZ2ljLnNlPC9hPg==
Du ska få bekräftelse inom en arbetsdag på att ärendet är omhändertaget.

Telefon

070-760 51 24 (normalt bemannad under kontorstid).